Türkiye Cumhuriyeti

Helsinki Büyükelçiliği

Büyükelçilik Duyurusu

Helsinki’de Türk Yemekleri Haftasi , 13.04.2014

Türkiye Cumhuriyeti ile Finlandiya Cumhuriyeti arasındaki diplomatik ilişkilerin 90. yıldönümü vesilesiyle, 23-26 Nisan 2014 tarihleri arasında Perho Culinary School restoranında Türk Yemekleri Haftası düzenlenecektir.

Istanbul Culinary Institute ve Perho Culinary School işbirliğiyle gerçekleştirilen Türk Yemekleri Haftası süresince, Şef İsmail Özkapı tarafından hazırlanan Türk yemekleri menüsü öğlen açık büfe, akşam ise A la Carte menü olarak Perho Restoran müşterilerine sunulacaktır.

Türk Yemekleri Haftası süresince, Balkanlardan Orta Doğuya kadar, bütün doğu Akdeniz’e yayılmış çok çeşitli mutfak kültürlerinin mirasçısı olan günümüzün Türk mutfağından güncel örnekleri tatmak mümkün olacaktır.

Adres: Ravintolakoulu Perho Helsinki Culinary School, Perhonkatu 11, 00100 Helsinki

İlgili Dosyalar :